«

»

Jun 26 2013

EN PLATS FÖR DIG – vår nya kampanj

Efter ytterligare en tids hemlighetsmakeri är vi mitt i vår lanseringskampanj för de nya Karlstadsbussarna. Kampanjen går på temat EN PLATS FÖR DIG och inleddes under vecka 25 med gerillamarknadsföring. Se ett litet smakprov a la dolda kameran nedan:

Vi inför en massa nyheter och teknik på de nya bussarna. Men istället för att bara informera ville vi skapa en kundcentrerad kommunikationsplattform. EN PLATS FÖR DIG handlar om att alla våra ansträngningar… snyggare design, 30% fler platser, Buss-TV, fritt WiFi i 4G, Air condition, trygghetskameror… allt handlar om att bjuda in Karlstadsborna till en resa och en plats där det är lätt att känna sig hemma.

I fas 1 ställde vi ut 100 st stolar och pallar, samt taggade ett hundratal parkbänkar med samma budskap. Allt utan avsändare. Vi satte även ut ca 1500 lappar med ”EN PLATS FÖR DIG – OCKSÅ;)” på bilar och cyklar.

EN PLATS FÖR DIG OCKSÅ

Nu har vi gått in i fas 2 av kampanjen med en VIP-inbjudan sänd till alla Karlstadsbor samt stortavlor som berättar vår invigning på Stora Torget den 1 juli kl 12.00.

EN PLATS FÖR DIG

Vi har redan fått väldigt fin respons från både kunder och politiker. Men vi (kanske) inte klara än… stay tuned 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *